Detox Ultra Plus

<h2>Zuivere Curcuma Longa</h2>
Het hoofdbestanddeel van DetoXultra+ is Curcuma Longa. Dit geeft DetoXultra een uitstekende basis.<strong> Curcamine </strong>is een van de meest gebruikte middelen om te detoxen. Curcuma is ook wel bekend onder de naam geelwortel en deze plant wordt veel gebruikt in de Indische keuken. De stof <strong>curcumine</strong> is de werkzame stof vanCurcuma en is ook de stof die zorgt voor de kenmerkende goudachtige kleur van veel Indische gerechten.

<strong>DetoXultra</strong> heeft als een van de weinige detox supplementen van dit moment <strong>hoogwaardige curcamine</strong> als hoofdbestanddeel.

<h2>De kracht van DetoXultra</h2>
We krijgen dagelijks diverse toxische (=gif) stoffen binnen. Een gedeelte hiervan blijft in het lichaam achter. DetoXultra ondersteunt bij het opruimen van deze afvalstoffen.

<strong>10 Euro Extra Korting</strong>

Profiteer van dit unieke combinatie pakket en gebruik de kortingscode <strong><span style=”color: #339966;”>TRYOUT</span> </strong>en profiteer van <strong>10 euro korting</strong> op dit pakket! Geen <del><span style=”color: #ff0000;”><strong>99,00 euro</strong></span></del> maar <span style=”color: #339966;”><strong>slechts 89,00 euro</strong></span>

<a href=”/product/detoxultra-garcinia75/”><img class=”alignnone wp-image-327 size-full” src=”https://detoxultra.nl/wp-content/uploads/sites/7/2018/04/button.png” alt=”” width=”292″ height=”50″ /></a>

De (over)belasting met toxische stoffen is een belangrijke oorzaak van het uit balans raken van het lichaam en vormt daarmee de basis van vele ziekten. Door een gezondere leefstijl krijg je dagelijks minder belastende stoffen in het lichaam en kan je lichaam makkelijker de ongewenste stoffen afvoeren.DetoXultra bestaat uit natuurlijke kruiden en mineralen en geeft je lichaam een complete inwendige reiniging.

<h2>De Voordelen op een Rij</h2>
<ul class=”list-unstyled list–leaf”>
<li>Helpt voedsel beter te verteren</li>
<li>Werkt als ontstekingsremmer</li>
<li>Houdt je mentaal in vorm</li>
<li>Antioxidante werking</li>
<li>Ontstekingsremmende werking</li>
<li>Bloedsuiker verlagende werking</li>
<li>Beschermt en stimuleert je afweersysteem</li>
</ul>