Veelgestelde Vragen

Veelgestelde vragen en antwoorden

Vragen over DetoxUltra

Waarom val ik niet af?

Als je niet afvalt dan kan dat veel verschillende oorzaken hebben. Er blijkt altijd een achterliggende reden te zijn waarom iemand niet afvalt. Hierover kun je contact opnemen met één van onze online coaches. Tijdens de kuur heb je 1 maand gratis recht op online coaching. Samen met een coach kunnen we erachter komen waarom jij niet afvalt.

Is er een DetoxUltra Forum waar ik Ervaringen kan Uitwisselen?

Wij faciliteren zelf geen forum. Ben je op zoek naar ervaringen met DetoxUltra producten? Dan raden we je aan om hier via Google of facebook naar te zoeken.

Mag ik gewoon blijven eten en drinken?

Bij je bestelling ontvang je gratis een boekje met richtlijnen, weekmenu’s, heerlijke recepten en tips die je helpen om met afvallen. Volg je deze richtlijnen dan zal het resultaat nog beter zijn dan uitsluitend de druppels, het is echter niet verplicht! Je kunt deze richtlijnen aanpassen naar eigen behoefte, eventueel in overleg met één van onze coaches. Hetzelfde geldt voor bewegen. Intensief sporten hoeft niet, en is zelfs af te raden als je de naast de druppels ook de richtlijnen volgt. Een beetje (extra) lichaamsbeweging zoals wandelen, fietsen of zwemmen helpt wel! Denk aan eenvoudige dingen die je in je dagelijkse bezigheden kunt inplannen zoals eens wat vaker de trap in plaats van de lift te nemen. Tevens krijg je toegang tot een coach die je altijd vragen kunt stellen. Wij willen samen met jou het best mogelijke (afslank) resultaat bereiken.

Waarom helpt DetoxUltra bij het Afvallen?

DetoxUltra unieke formule maakt gebruik van een krachtige mix van bewezen ingrediënten, die je door je vet te verbranden helpen om gewicht te verliezen, om je eetlust te beheersen en om je energieniveaus te verhogen. Door je gewichtsverlies op meerdere punten aan te pakken, heb je veel meer kans op succes met DetoxUltra dan dat als je een product gebruikt die je maar op één enkele manier helpt.

Hoe lang doe ik met een Flesje DetoxUltra?

Elk flesje DetoxUltra is goed voor 24 dagen afvallen. De Detox Booster is goed voor 5 dagen.

Hoeveel DetoxUltra moet ik Bestellen?

Onderzoeken hebben aangetoond dat het gemiddeld zesenzestig dagen duurt om slechte gewoontes af te leren en nieuwe, goede gewoontes aan te nemen. Daarom adviseren wij je om een twee maanden lange levering van DetoxUltra te bestellen. Nog beter, als je twee flesjes DetoxUltra koopt, krijg je een extra korting! Dit is ons meest populaire pakket en kost je dan slechts 2 EUR per dag! (Die prijs is gebaseerd op het actiepakket) Als je veel gewicht moet verliezen, graag goede resultaten wilt zien en toch wilt besparen, raden wij je aan om ons voordeelpakket te kopen. Veel klanten, die dit pakket kopen, bereiken hun ideale gewicht binnen de eerste drie maanden en gebruiken hun twee gratis potjes om hun nieuwe gewicht te behouden.

Hoe lang kan ik DetoxUltra Gebruiken?

Omdat DetoxUltra is gemaakt van natuurlijke, effectieve ingrediënten en geen bijwerkingen kent, kun je DetoxUltra, ongeacht wat je gewichtsverliesdoelen zijn, zolang dat nodig is gebruiken. Zodra je je gewichtsverliesdoel hebt bereikt, adviseren we je om over te stappen op TimFit Maaltijdvervangers om je behaalde resultaat te behouden. Als je onverhoopt merkt dat je weer gewicht aankomt, kun je simpelweg DetoxUltra opnieuw gaan gebruiken, totdat je ervan overtuigd bent dat je je gewicht weer onder controle hebt.

Is DetoxUltra voor zowel Mannen als Vrouwen Geschikt?

Ja! Zowel mannen als vrouwen kunnen DetoxUltra gebruiken om hen te helpen om gewicht te verliezen en op gewicht te blijven.

Kan DetoxUltra door Vegetariërs en Veganisten worden Gebruikt?

Ja! DetoxUltra is gemaakt van 100% vegetarische en veganistische ingrediënten.

Wanneer kan ik DetoxUltra Niet Gebruiken?

Zwangere vrouwen die borstvoeding geven en mensen onder de 18 jaar moeten DetoxUltra niet gebruiken. Als je momenteel voorgeschreven medicatie gebruikt of als je een reeds bestaande medische aandoening hebt, moet je je arts raadplegen voordat je DetoxUltra gaat gebruiken.

Heeft DetoxUltra bijwerkingen?

Als voedingssupplement, dat alleen natuurlijke ingrediënten bevat, staat DetoxUltra bekend als absoluut veilig en tot op heden zijn er geen bijwerkingen gemeld. Als je echter bestaande gezondheidsproblemen hebt, raden wij je sterk aan om met je arts te overleggen alvorens je DetoxUltra gaat gebruiken.

Kan ik DetoxUltra gebruiken in combinatie met medicijnen?

Omdat DetoxUltra is gemaakt van alleen maar natuurlijke ingrediënten, interferreert het voor zover wij weten, niet met andere medicijnen. Als je momenteel medicijnen gebruikt, raden wij je echter sterk aan om met je arts te overleggen voordat je DetoxUltra gaat gebruiken.

Interferreert DetoxUltra met Anticonceptie Middelen?

Als een natuurlijk voedingssupplement kan DetoxUltra veilig met orale anticonceptiva worden ingenomen, zonder dat de effectiviteit ervan wordt verstoord.

Wat is het verschil tussen DetoxUltra en Ketox Detox Booster?

We krijgen dagelijks diverse lichaamsvreemde en niet-natuurlijke stoffen binnen. Een gedeelte hiervan blijft achter in het lichaam als zogenaamde slakkendepots. Ketox-Detox ondersteunt het natuurlijke reinigingsproces en opruimen van deze depots, dat ook wel Detoxen wordt genoemd. Ketox-Detox bevat 19 verschillende kruiden /plantenextracten en belangrijke mineralen die je lichaam ondersteunen en stimuleren bij de dagelijkse inwendige reiniging.

 • KetoxDetox Booster gebruik je gedurende 5 dagen
 • DetoxUltra Afslankdruppels gebruik je gedurende 24 dagen

Ketox Detox Booster kan zowel los, als in combinatie met DetoxUltra worden gebruikt. Dit kan op 3 verschillende manieren;

 1. Ontgiften voordat je de afslankkuur DetoxUltra gaat starten waardoor je de eerste afvalstoffen al uit je lichaam verwijdert en dus sneller in de afslankkuur komt. Je kunt deze dagen normaal blijven eten, maar vermijd wel de suikers zoveel mogelijk. Dus geen pizza, pasta, snoep, en andere suiker producten. Witte rijst (liever zilvervliesrijst) en aardappelen mag je wel eten. Ook vetten mag je deze 5 dagen gewoon blijven eten.
 2. Na de afslankkuur DetoxUltra, dit omdat je altijd, ondanks dat je veel water drink, afvalstoffen in je lichaam blijft houden.
 3. Als onderhoud, om de 2 a 3 maanden een Ketox-Detox kuur van 5 dagen volgen en dan ook suikervrij erbij gaan eten.

Uitgebreide informatie over Ketox Detox Booster staat in het boekje dat je gratis bij iedere bestelling krijgt. Je mag ook altijd je DetoxUltra coach raadplegen.

Is DetoxUltra Gevaarlijk?

Deze vraag krijgen we regelmatig. We begrijpen dat je gezondheid belangrijk voor je is, dat is ook een van de redenen dat we DetoxUltra voordat we het gingen aanbieden uitvoerig hebben getest. We hebben uiteraard de werking getest, maar ook de veiligheid. DetoxUltra bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten die elkaars werking versterken. Al onze producten zijn gemaakt volgens de strenge HACCP normen en goedgekeurd door de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit. DetoxUltra is dus absoluut veilig te gebruiken.

Kan ik DetoxUltra gebruiken in Combinatie met Medicijnen?

DetoxUltra is op een natuurlijke manier samengesteld en kan in principe zonder problemen gebruikt worden. Wel kan het zo zijn dat je minder snel afvalt omdat medicijnen van invloed kunnen zijn op je metabolisme. Wij adviseren ten alle tijden advies te vragen bij je arts bij twijfel over het gebruik van DetoxUltra.

Waar kan ik het DetoxUltra Weekmenu vinden?

Bij je bestelling ontvang je gratis een boekje met richtlijnen, weekmenu’s, heerlijke recepten en tips die je helpen om met afvallen. Volg je deze richtlijnen dan zal het resultaat nog beter zijn dan uitsluitend de druppels, het is echter niet verplicht! Je kunt deze richtlijnen aanpassen naar eigen behoefte, eventueel in overleg met één van onze coaches. Hetzelfde geldt voor bewegen. Intensief sporten hoeft niet, en is zelfs af te raden als je de naast de druppels ook de richtlijnen volgt. Een beetje (extra) lichaamsbeweging zoals wandelen, fietsen of zwemmen helpt wel! Denk aan eenvoudige dingen die je in je dagelijkse bezigheden kunt inplannen zoals eens wat vaker de trap in plaats van de lift te nemen. Tevens krijg je toegang tot een coach die je altijd vragen kunt stellen. Wij willen samen met jou het best mogelijke (afslank) resultaat bereiken.

Waar kan ik de DetoxUltra Gebruiksaanwijzing vinden?

Bij je bestelling ontvang je gratis een boekje met richtlijnen en recepten. Je kunt deze richtlijnen aanpassen naar eigen behoefte, eventueel in overleg met één van onze coaches.

 

Algemene vragen over verzending of betaling

Wanneer Ontvang ik mijn Bestelling?

Bestellingen geplaatst voor 22:00 uur (op werkdagen) worden doorgaans de volgende dag geleverd. Aan het eind van de dag ontvangt u een mail met daarin de track & trace gegevens. Houdt ook uw spam folder in de gaten, daar kan de mail in terecht komen.

Hoe kan ik mijn Bestelling Achteraf Betalen?

Als u bij uw bestelling voor de betaalmethode Afterpay heeft gekozen, ontvangt u binnen enkele dagen een email van Afterpay met daarin de gegevens voor betaling.

Moet ik Verzendkosten Betalen?

Nee, wij betalen de verzendkosten voor je.

Hebben jullie ook Proefpakketten?

Nee, wij hebben geen proefpakketten. Een kuur duurt 24 dagen en deze moet in zijn geheel gevolgd worden om volledig effectief te kunnen zijn. Het heeft daarom geen zin om bv een week de druppels te proberen.

Waar is DetoxUltra te Koop?

Je kunt DetoxUltra momenteel kopen via deze officiële website. DetoxUltra is ook te koop via bol.com en amazon. Regelmatig hebben we kortingcodes die je kunt gebruiken op DetoxUltra.com. Koop DetoxUltra uitsluitend via de officiele verkooppunten. Alleen dan krijg je gegarandeerd de originele producten, gratis verzending, recepten en begeleiding.

Is DetoxUltra ook te Koop in België?

DetoxUltra wordt geleverd in alle Europese landen. We verzenden je pakketje vanuit ons centrale magazijn in Nederland. 98% van onze bestellingen worden binnen 24 uur geleverd. Alle bestellingen die voor 22.00 worden geplaatst verzenden we dezelfde dag.

Is DetoxUltra ook te Koop bij het Kruidvat?

Op dit moment is DetoxUltra uitsluitend te koop via DetoxUltra.com en bol.com. Er zijn geen plannen om onze producten te verkopen via offline kanalen zoals Holland & Barrett /  De Tuinen, Kruidvat of Etos.

Naar welke Landen kan DetoxUltra worden Verzonden?

Wij leveren DetoxUltra naar alle Europese landen. Wij bieden voor bestellingen in Nederland, Belgie en Duitsland. Voor andere landen vragen we een kleine bijdrage aan de verzendkosten. Je bestelling wordt verzonden vanuit het dichtstbijzijnde magazijn om ervoor te zorgen dat je het zo snel mogelijk ontvangt. Alle bestellingen worden binnen 24-48 uur verzonden en worden in een discrete verpakking geleverd.

Welke Betaalmethoden kan ik Gebruiken?

Wij willen de aankoop van DetoxUltra zo makkelijk mogelijk maken en daarom bieden we verschillende betaalmethoden aan. Je kunt jouw DetoxUltra-bestelling betalen met

 • Afterpay
 • iDeal
 • Bancontact/Mister Cash
 • Creditcard
 • Sofortbanking
 • Paypal

Alle bestellingen worden met een 256-bit versleuteling verwerkt, waardoor jouw bestelling volledig privé en veilig is.

Geven jullie Korting op DetoxUltra?

Ja! Hoe meer je besteld, hoe meer korting je krijgt. Voor langdurig gewichtsverlies en om op gewicht te blijven, raden wij je aan om het DetoxUltra tripple pakket te kopen zodat je er EEN GRATIS krijgt. Om ervoor te zorgen dat jouw gewichtsverlies een groot succes is, ontvang je ook gratis een boek met tips en heerlijke slanke recepten bij je bestelling. Gebruik de kortingscode EXTRASLANK6 tijdens het afrekenen en profiteer van extra korting, bovenop de bundel korting!

Hoe kan ik mijn Bestelling Retour Sturen?

Je kunt je pakket tot 14 dagen na ontvangst retour sturen. Hiervoor kun je een retour formulier aanvragen vragen per email.  Als je retour aan de checklist voldoet dan wordt na ontvangst van de retourzending het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort (uiterlijk binnen 14 werkdagen).

Mijn Vraag staat Niet in de Lijst, Hoe neem ik Contact met Jullie op?

Het is gemakkelijk om contact met ons op te nemen. We hebben een groot team enthousiaste mensen die je vragen telefonisch, per mail of via chat kunnen beantwoorden. Je kunt ons rechtstreeks bellen op het volgende nummer: +31 20 893 2289 of je kunt ons mailen op [email protected]. Je kunt ons ook altijd een berichtje sturen via ons contactformulier of gebruik de chatfunctie links onderaan op dit scherm.